Főmenü:
1. Mi kell a jó pálinkához?
2. Miért válassza inkább a bérfőzést, mint az otthoni főzést?
3. Mennyibe fog kerülni a bérfőzés?
-
1. A jó pálinkához három alapvető tényező szükséges:
-
-
-
-
2. Bérfőzés:hazánkban a pálinkák egy részét bérfőzés keretei belül állítják elő.
Mi is ezt a tevékenységet folytatjuk, s eközben igyekszünk segítséget nyújtani a kérdéseikkel minket felkereső bérfőzetőknek.
Bérfőzés adómentesen:
A 2010. szeptember 27-
Párlat magánfőzés és bérfőzés keretében történő előállításának szabályai (letölthető formátum)
Ezen örömteli alkalomból szeretném elmondani, miért éri meg Önnek inkább a bérfőzetést választani a magánfőzés helyett:
kizárólag a bér-
nincs szüksége nagyobb anyagi befektetést igénylő beruházásra (pl.: szeszfőző készülék, szeszfokolók, üveghenger, szeszátszámítási táblázat, ciánvizsgáló készülék..stb.)
nem kell veszélyeztetnie egészségét, otthonát (esetleges hibás berendezések, szaktudás hiánya miatt)
nem kell a drága idejét a készülék mellet állva eltölteni, de ha szeretné, nálunk is van lehetőség a főzés folyamán jelen lenni
nem kell költséges és drága tanfolyamokon részt vennie, hogy kellő szaktudása legyen (a szaktudással és tapasztalattal mi már rendelkezünk)
nem kell tartania az élvezhetetlen esetleg káros párlat minőségtől (erre a sokéves tapasztalat és szaktudás nyújt garanciát!)
Többek között ezen okok miatt is inkább megéri Önnek a bérfőzetést választania!
Bérfőzéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon Hozzánk bizalommal!
Bérfőzde: bérfőzdénk 345 L-
Pálinkafőzde: a bérfőzetők által, legtöbb esetben, gondosan kezelt, megfelelően elkészített, érett, illatos cefréből tudunk jó, illetve kiváló minőségű pálinkát készíteni.
A jó pálinka titka az érett, egészséges gyümölcsből, szakszerűen készített cefrében rejlik.
A szeszfőzde nem folyamatos nyitva tartása miatt, mindenképpen telefonon történő egyeztetés után tudunk bérfőzést vállalni.
-
3. Szeszfőzde árak
Ön az otthon elkészített cefréjét a szeszfőzdénkbe behozza, ott az érvényes jogszabályok figyelembe vételével kifőzzük, amiért Ön megfizetni köteles a megrendelt szolgáltatást, (a bérfőzés díját,) és az állam által kiszabott bérfőzési szeszadót, -
Az aktuális bérfőzési díjért vegye fel velünk a kapcsolatot!
A pálinka erősségét, azaz szesztartalmát a megrendelő kívánságára beállítjuk 50-
-
"Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!"
"Mi nem a Tisza vizét isszuk."
EZ A DOKUMENTUM LETÖLTHETŐ!
UGRÁS A LETÖLTÉSI OLDALRA!